JA, 2023 bliver til 2024 og derfor vil vi – ”Kasernevagterne‘ – sige Jer alle sammen TUSINDE TAK for 2023TAK for den meget store opbakning til vores mange arrangementer….

Det blev et rigtigt GODT år for OAS – et MEGET aktivt år…– både ude på de mange godt arrangerede fugleture, som indenfor i vores nye lokale !

Det blev et år – foreningens første hele år i ‘varmen‘ – et år, med rigtigt MANGE gode, nye tiltag – og nu, som fremover, i vores helt EGET fine, varme lokale…

Biblioteket er gang på gang blevet udvidet med både nye, som ældre, bøger – bøger, som foreningen har modtaget fra rigtigt mange gavnmilde givere.. – og NU, er jeg blevet færdig med at registrere dem alle ( med mindre, at der igen, igen, igen kommet nye bøger til...) – så, ja, OAS, har nu over 300 bøger, samt adskillige blade, tidsskrifter og ‘fugle-dvd’er.. i vores ‘bibliotek’ – altsammen læsestof, som ALLE frit kan læse i eller låne med hjem…., så bare kom – der er kaffe på kanden… !!!

REOLER – reoler.. ? Ja, reoler .. OAS har ‘arvet’ en meget fin og STOR reol fra vores gode ven, Lars Peter, da familien har valgt at forlade os til fordel for Kerteminde… Det er vi meget kede af og noget vi da IKKE helt kan forstå… og dog, det kan vi jo nok alligevel …..

Han har prøvet, at dække over ‘såret’ ved at forære os rigtigt MANGE (!) , fine bøger og en stor reol etc. etc. til vores nye lokale og JA, det er vi da også meget, meget glade for, Lars Peter, men Kerteminde… ?? – OK, der da ‘en del gode fuglespots i området og en god golfbane, men det er nu ikke Als, Honninghul eller Vadehavet …….-nå, da forklaringen kom, så vi forstod nu meget godt til jeres valg, men alligevel, Lars Peter…. Du vil blive meget savnet..!!

TAK, for MANGE, MANGE, GODE oplevelser i dit samvær, Lars Peter T A K …!!

Året har budt på rigtigt, MANGE fine oplevelser på vores godt besøgte “Onsdage med OAS” – de fleste gange endda med så mange gæster, at foredragsholderen har måtte stå op, idet ALLE 30 stole var optaget.. !!

Vi har haft adskillige, lærerige oplevelser omkring bl.a. Novana-programmet og Mursejlerne – ja, selv oplevelserne omkring Sortspætterne, gav os en forrygende aften ! – En aften, hvor vi kunne glæde os over, at ‘SpætteHans nåede at finde en værdig afløser inden han sov ind – nemlig ‘SpætteAnders‘, som derfor kunne give os denne spændende aften. Et ‘liv’ med Gerda Clausen’s Skalleslugere, samt fuglelivet i plantagerne, blev også godt modtaget – og så var der lige et par introduktionsdage før fugleturene til Bøjden og Mandø. Fuglelivet på Katholm inkl. en god indsigt i droneflyvningen over øen, kom vi også godt omkring. Fyrfald’ – om ‘dem’ fugle, der flyver ind i fyrtårnenes lys, fik vi også glæde af at høre om, for slet KKE at glemme de meget fine aftener med Hanne og Jens Eriksen og alle deres flotte, flotte fotos og fortællinger – bl.-a. den fra Afrika til Antarktis etc. etc., som de altid deler med os.

– og sidst, men absolut IKKE mindst, afsluttede vi så lige året 2023, med en meget vellykket Jule -/ Årsafslutning…, en aften, hvor der blev serveret gløgg, æbleskiver, kaffe / the og småkager – rigtigt godt krydret af GOD underholdning, en masse smil og latter…- så igen, igen, igen:

en FIN, fin “Onsdag med OAS“... og atter med fuldt hus…, så JA, man kan få rigtigt mange gode oplevelser, meget for 150 kr. i årlig kontingent… !! – en pris, der dog fra 2024 – formodentligt må stige til 250,- Kr. – bl.a. pga den nu meget dyre porto til Panurus...

2024, tegner IKKE til at blive mindre interessant end 2023. Det bliver et år med mange nye “Onsdage med OAS med flere NYE tiltag – både inde, som ude og et år, hvor vi formodentligt kan byde velkommen til medlem nr. 300 !!

– så ja, VI SES igen i 2024.. – Allerede onsdag d. 3. Januar kl. 19:00 hygger vi lidt, mens vi ‘flytter’ lidt rundt på inventaret, de mange bøger og fugle etc…,- så mød bare op..- der er kaffe og the på kanderne…